Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kálmán Attila - Bútoripar

2009.04.02
Üdvözlöm, Kálmán Attila vagyok!
 
 Kép                                                     Szeretném bemutatni cégem munkáit és szolgáltatásaimat a fejlessz.hu oldal segítségével. Közel 110 éves múlttal rendelkező, immár 4. generációs, bútoriparban tevékenykedő családi cégünk közel öt éve foglalkozik természetes anyagokkal felületkezelt tömörfa parketták, padlók kivitelezésével, kereskedelmével.
 
Elérhetőségeim:
 
Tel.: 0620-9204121
 
 
Web: www.padlo.info
 
De lejjebb a fórumban is szívesen várom kérdéseiket, megjegyzéseiket!
 
Kép A fát emberemlékezet óta a használjuk házépítéshez és lakberendezéshez. Mégis máig az egyik legmodernebb anyag: a fa szép meleg, barátságos, változatos, életteli, mozgalmas, mindig más.

A fa azon néhány anyag egyike, mely képes természetes lakókörnyezetet teremteni. Nem csak jól néz ki, kellemes érzést is ad - ennek megtapasztalásához elég cipő és harisnya nélkül végigsétálni egy természetes anyagokkal kezelt fa padlón. Aki kipróbálja, érezni fogja mire gondolunk (ezt az érzést nem lehet laminált padlóval utánozni, de még csak lakkozott fa padlóval sem).

Kép A fa padló hihetetlenül változatos: lehet életteli és karakteres vagy homogén, szolid és visszafogott a fa padló a helyiségnek mindenképp sajátos kisugárzást biztosít. Hogy milyen padlót választ, az természetesen attól függ, milyen hangulatot szeretne vele elérni. Egy világos anyagú fafaj választásával egy sötét helyiségnek frissességet kölcsönöz. Ha ugyanide egy sötétebb fát választunk meleg, otthonos hangulatot kapunk.

Kép Korunkban, amikor egyre több az allergikus és légzőszervi betegség a fa és a természetes anyagok használata időszerűbb, mint korábban bármikor. A természetes fa padlók ugyanis könnyen tisztántarthatók és egészséges lakókörnyezetet teremtenek. Az olajozás és viaszolás, mint nyíltpórusú kezelés, biztosítja a fa természetes légzését. A természetes fa kiváló épületbiológiai hatásait érvényesülni hagyja.

 

 

 

Aki a fa padló mellett dönt, egy értékes, ökológiai szempontból elsőrangú, szép és időtlen természetes anyagot választ. Mindegy, hogy parkett, svédpadló vagy hajópadló, a fa hosszú élettartamú és természetes kisugárzású padlót garantál.
 
 
Elsősorban olajozott padlók kivitelezésével foglalkozunk
 
 • csap-hornyos parketták
 • svédpadlók
 • többrétegű parketták
 • ipari parketták
 • szalagparketták
 • teraszburkolatok
 
de egyedi belsőépítészeti munkát is vállalunk
 
 • falépcsők
 • Konyhabútorok
 • gardrób szekrények
 • belső nyílászárók
 • egyedi bútorok
 
 
Kérem, tekintse meg munkáinkat az alábbi képgalériában és ha megnyerte tetszését keressen fel!
 

A mappában található képek előnézete Kálmán Attila - Bútoripar

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.